Website laten maken.

Bij BAST helpen we bedrijven bij het creëren van een online aanwezigheid die aansluit bij hun visie en doelen. Onze dienst website laten maken is gericht op het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte websites die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn. Ons team bestaat uit ervaren webontwikkelaars die gebruik maken van de nieuwste technologieën om uw website snel, efficiënt en gebruiksvriendelijk te maken. Of u nu een eenvoudige brochure-website of een complexe webshop nodig heeft, we helpen u graag bij het realiseren van uw online doelen.

Starter Website

We creëren voor jouw een website die de uitstraling vormt voor je bedrijf.

Vanaf €899
Origineel Design
User Friendly
Responsive
Snel en Betrouwbaar
GDPR Compliant
Ondersteuning 24/7
Maandelijks onderhoud

Groei Website

Hoger staan in Google? Dit pakket is voorzien van de juiste tools om meer conversies te realiseren.

Vanaf €1499
Alles van Basis
Premium functies
Handige SEO Tool
Uitgebreide Analytics

Webshop

We bouwen voor u een aantrekkelijke webshop om jouw klanten ook online te bedienen.

Vanaf €2499
Alles van Groei
Webshop met Woocommerce
Makkelijk producten toevoegen
Eenvoudig verzenden

"Getting a quality website is not an expenses but rather an investment.”

Waarom een WordPress website laten maken?

Een WordPress website is bij uitstek geschikt voor bedrijven die snel en efficiënt een website willen laten maken. WordPress is een content management systeem (CMS) dat zeer gebruiksvriendelijk is en veel mogelijkheden biedt op het gebied van webdesign en functionaliteit. Onze web developers hebben veel ervaring met het ontwikkelen van WordPress websites en weten precies hoe ze uw website kunnen optimaliseren voor zoekmachines zoals Google.

Wij bieden onze klanten een handige SEO tool zodat ze kunnen zien hoe ze ranken in Google

Onze designs zijn gefocust op de gebruiker, dit zorgt er ook voor dat Google de website hoger zal plaatsen.

Kortom, wilt u een professionele WordPress website laten maken door ervaren web developers? Dan bent u bij Bast aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Website laten maken

Website op maat laten maken

Bij Bast zijn we gespecialiseerd in het maken van websites op maat. Onze websites worden vanaf de grond opgebouwd zonder gebruik te maken van kant-en-klare templates. Hierdoor kunnen we unieke en gepersonaliseerde websites ontwerpen die volledig aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten.

Bij Bast zorgen we ervoor dat elke website die we maken uniek is en past bij de individuele behoeften van onze klanten. Onze ervaren ontwerpers werken nauw samen met onze klanten om een duidelijk beeld te krijgen van wat zij willen en nodig hebben in hun website. We nemen de tijd om te luisteren naar de wensen van onze klanten en deze om te zetten in een op maat gemaakt ontwerp dat volledig aansluit bij hun visie en doelen.

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke en op maat gemaakte website die volledig is aangepast aan jouw bedrijf, dan ben je bij Bast aan het juiste adres. Wij hebben de ervaring en expertise om een website te ontwerpen die niet alleen mooi is, maar ook effectief in het behalen van jouw doelstellingen. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen met het maken van jouw ideale website op maat.

Webshop laten maken

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het bouwen van uw webshop? Dan bent u bij Bast aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van webshops die niet alleen professioneel en aantrekkelijk zijn, maar ook converteren. Bij Bast profiteert u bovendien van analytische tools en persoonlijke support om uw webshop tot een succes te maken.

Een webshop laten bouwen door Bast biedt talloze voordelen. Onze webshops worden ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologieën en zijn geoptimaliseerd voor conversie. Dit betekent dat uw webshop niet alleen mooi is, maar ook effectief is in het omzetten van bezoekers naar klanten. Daarnaast zijn onze webshops geoptimaliseerd voor snelheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid, wat zorgt voor een optimale winkelervaring voor uw klanten.

Bovendien bieden wij persoonlijke support aan onze klanten. Bij Bast staan wij altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Zo kunt u zich volledig richten op uw bedrijf, terwijl wij zorgen voor de technische aspecten van uw webshop.

Kortom, bij Bast bent u verzekerd van een professionele en converterende webshop met alle nodige analytische tools en persoonlijke support. Neem vandaag nog contact met ons op om uw webshop te laten bouwen en uw online succes te vergroten!

Webshop laten maken

Bekijk enkele die je voor gingen.

FAQ.

De tijd die we besteden aan het bouwen van jouw website hangt af van verschillende factoren, zoals de features die je wil en hoeveel pagina’s de website bevat. 

Meestal duurt het 1-3 maanden van start tot einde.

Nee, we leggen je geen verplichtingen op.

Om de beste resultaten te krijgen raden we wel aan om een onderhoudspakket aan te schaffen, hierbij zorgen we ervoor dat je website altijd up-to-date en snel is.

Bij Bast kan je al een starter website laten maken vanaf €899. Met deze website kan je bedrijf een intrede maken in de online wereld.

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit wil zeggen hoe goed jouw website presteert in de Google rangorde. Hoe beter je SEO hoe hoger je staat in Google en hoe meer mensen je website zullen zien.

Klinkt dit nu als onbegonnen werk? Geen paniek ons team kan dit allemaal voor je doen.