TimePiecesBelgium

We hebben TimePiecesBelgium geholpen met een redesign van de webshop die we vervolgens ontwikkeld hebben.
TimePiecesBelgium x Bast

BAST is trots om te melden dat we een prachtige webshop hebben gebouwd voor TimePiecesBelgium. Het was onze uitdaging om een webshop te creëren die niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk was, maar ook gericht was op zoekmachineoptimalisatie. Hierdoor is de webshop nu zeer eenvoudig te vinden via zoekmachines zoals Google.

Met het platform Woocommerce hebben we een stabiele en uitgebreide oplossing kunnen realiseren. Daarnaast hebben we bij het bouwen van de webshop verschillende optimalisatietools geïmplementeerd, zodat TimePiecesBelgium zich zorgeloos op het verkopen van horloges kan richten.

Maar ook het design van de webshop was een belangrijk aspect voor BAST. Wij hebben er alles aan gedaan om de webshop van TimePiecesBelgium een moderne en stijlvolle uitstraling te geven. Hierbij hebben we rekening gehouden met de specifieke wensen van TimePiecesBelgium en hen begeleid bij het uitzoeken van kleuren, lettertypes en beeldmateriaal. Het resultaat is een webshop die niet alleen functioneel is, maar ook visueel aantrekkelijk.

Kortom, door het combineren van een solide technische achtergrond, een scherp oog voor design en een uitgebreide focus op SEO, is BAST erin geslaagd om een webshop te creëren die zowel klanten als zoekmachines zullen waarderen.

Horloges – Shop Pagina

Horloges Aanvragen

Contact Pagina

Diensten

SEO, Web Design, Woocommerce Webshop

Features

Gerelateerde projecten