Digital marketing.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw digitale marketinginspanningen? Dan bent u bij BAST aan het juiste adres. Onze dienst digital marketing is ontworpen om uw bedrijf online te laten groeien en succes te behalen in het digitale tijdperk.

Social media management

We beheren uw social media account(s)

Vanaf €400/maand
Facebook / LinkedIn / Instagram
Dagelijkse posts
Pagina optimalisatie
Interactie verhogen

SEO

We zorgen dat je hoger komt in Google

Vanaf €300/maand
Website analyse
On-page SEO
Backlink building
Keyword research
Maandelijks rapport

Google ads

We configureren uw Adsense account en lanceren campagnes die afgestemd zijn op uw doelgroep

Vanaf €899
Google Adsense configureren
Aanmaken van campagne

BAST zorgt ervoor dat uw bedrijf de nodige aandacht krijgt van de juiste mensen

Social media marketing

Social media marketing.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw social media-accounts te beheren en te optimaliseren? Dan is onze dienst voor social media management bij uitstek geschikt voor u. Bij ons kunt u rekenen op een team van experts dat zich volledig richt op het onderhouden van uw Facebook, Instagram of LinkedIn account, met als doel het aantal volgers en de interactie te doen groeien.

Onze aanpak is gericht op het creëren van een sterke en betrokken community rondom uw merk. Wij posten dagelijks op uw social media-accounts om uw publiek te boeien en te inspireren, en om uw merk te promoten. Wij optimaliseren uw account om ervoor te zorgen dat uw social media-profiel er professioneel uitziet en gemakkelijk te vinden is door potentiële klanten.

Door samen te werken met ons social media management team, kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten terwijl wij uw social media-accounts op professionele wijze beheren. Wij zorgen ervoor dat uw merk consistent aanwezig is op social media, en dat uw publiek betrokken blijft bij uw bedrijf. Dit kan uiteindelijk leiden tot meer klanten en meer omzet.

Als u op zoek bent naar een partner die uw social media-accounts op professionele wijze kan beheren en optimaliseren, dan staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen bij het uitbouwen van uw online aanwezigheid.

Google Ads beheer.

Wilt u uw merk op de kaart zetten bij potentiële klanten die op zoek zijn naar uw product of dienst? Dan is onze dienst voor Google Ads-beheer iets voor u. Wij kunnen u helpen bij het opzetten van uw Google Adsense-account en het lanceren van campagnes die uw doelgroep bereiken.

Onze experts hebben uitgebreide kennis van het Google Ads-platform en weten precies hoe ze uw campagnes kunnen optimaliseren om de beste resultaten te behalen. Wij beginnen met het analyseren van uw doelgroep en het identificeren van de beste zoekwoorden en targeting-opties om uw advertenties te laten verschijnen bij de juiste doelgroep.

Vervolgens richten wij uw Google Adsense-account in en lanceren wij uw campagnes, waarbij wij de prestaties voortdurend monitoren en optimaliseren. Wij werken met u samen om uw campagnes af te stemmen op uw zakelijke doelstellingen en om u te voorzien van regelmatige rapportages en analyses.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner om uw Google Adsense-account in te stellen en uw campagnes te lanceren, neem dan vandaag nog contact op met ons. Wij zijn er om u te helpen bij het bereiken van uw zakelijke doelstellingen en het maximaliseren van uw online aanwezigheid.

Google ads beheer
BAST SEO

Onze SEO service.

Ons team van SEO-experts houdt de laatste trends en algoritmen in de gaten en past deze toe op uw website om ervoor te zorgen dat u hoger scoort in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Of het nu gaat om het verbeteren van uw zoekwoorden, linkbuilding of site-analyse, we bieden een volledig op maat gemaakte benadering en werken samen met u om uw online doelen te bereiken.

Met onze maandelijkse SEO-dienst krijgt u de zekerheid van regelmatige optimalisatie en onderhoud, waardoor u kunt focussen op uw bedrijf terwijl we ervoor zorgen dat uw online aanwezigheid blijft groeien en uw zoekmachineresultaten verbeteren.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe BAST uw bedrijf kan helpen bij het verbeteren van uw zoekmachineoptimalisatie.

Wat is SEO.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is onmisbaar voor elke website die online zichtbaarheid wil vergroten en meer bezoekers wil aantrekken. Het is een proces waarbij uw website wordt geoptimaliseerd om hoger te scoren in zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google. Dit vergroot niet alleen uw zichtbaarheid, maar leidt ook tot meer gerichte bezoekers en een grotere kans op conversies.

Wij geloven in een persoonlijke en op maat gemaakte benadering en werken samen met u om uw doelen te bereiken. Of het nu gaat om het verbeteren van uw zoekwoorden, linkbuilding of site-analyse, we hebben de kennis en ervaring om u te helpen uw online aanwezigheid te vergroten.

Kies voor BAST als uw vertrouwde partner voor SEO en ontdek hoe we u kunnen helpen uw online zichtbaarheid te verbeteren en uw doelen te bereiken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.